Auksto zupu sezonu esat jau atklājuši?

24. mai 2012. 11:28


Kāda veida aukstās zupas labāk tīk?

26. mai 2012. 00:20

Neesmu sadiste, esmu balta, mīksta, pūkaina

Atslegas vārdi: Dzīve38590, attieksme3443, ēšanas paradumi.0

Labākā atbilde

IEVA I. 24. mai 2012. 12:52Viņas atbildes

Jau sen , kopš pirmie lociņi , gurķīši , dillītes parādījās veikalu plauktos.
Kad dārzā, siltumnīcā parādīsies pašas audzēts , būs Latvijā audzēta aukstā zupa.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (23)

  1. 1
Dzēsts profils 24. mai 2012. 11:35 Viņas atbildes

atklāju sevī, ka sen...kad slinkums uzsildīt vakardienas zupu...ēdu aukstu:)

  1. 0
Vineta K. 24. mai 2012. 11:43 Viņas atbildes

Man labak garso ,pamata sastavdala kefirs,un tad visu parejo.Sezonu jau atklaju 7 maja.Tagad,ik pec pars dienam,mana meitina vinu prasa.

  1. 0
Dzēsts profils 24. mai 2012. 11:50 Viņas atbildes

Jā protams ,bez tās nevar.... ar kefīru manā mājā garšo...

  1. 0
Aleksandrs V. 24. mai 2012. 11:52 Viņa atbildes

Jā, esam: a) aukstā skābeņu zupa putraimi; b)aukstais borčs ; c)aukstā kefīra zupa;

  1. 0
Vinnija P. 24. mai 2012. 12:20 Viņas atbildes

Man baltās - kefīra aukstās zupas pie sirds iet   Un ir jau šopavasar ēsts.  

  1. 0
Jana V. 24. mai 2012. 13:22 Viņas atbildes

Man ar uz kefīra bāzes garšo !

  1. 0
jautrite b. 24. mai 2012. 13:23 Viņas atbildes

nu protams-skābputra,aukstā zupa ar skābenēm,ar bietēm-uz paniņu bāzes

  1. 0
nadya c. 24. mai 2012. 13:29 Viņas atbildes

vel februari,jo ta sagribejas zaljumus......nu slima es bez zaljumiem,vis milaka biesu auksta zupa-varitas bietes,kefirs,locini zalie,dilles,gurki svaigie,redisi,olas varitas un visu sajauc un uz prieksu

  1. 0
Lana V. 24. mai 2012. 13:52 Viņas atbildes

Aukstās zupas mūsmājās ir topā , visdažādākās !

  1. 0
Elitá K. 24. mai 2012. 14:16 Viņas atbildes

sv.gurki,zaljumi,vaariita galjinja,kartupelis,ola,saals.sinepes-paarliet ar kvasu,piev.krejumu=okroshka

  1. 0
Valdis V. 24. mai 2012. 14:18 Viņa atbildes

ar gaļu un lai būtu ko piestrēbt klāt (varētu alu)
un nafig man vispār airēt pār pļuru, ja ēst man tīk ar dakšiņu

  1. 0
Dzēsts profils 24. mai 2012. 14:45 Viņas atbildes

Esmu sen,sarkano biešu,bet dažreiz skābeņu.Šodien gan vajadzīga karstā,jo ārā tikai +14.

  1. 0
Dzēsts profils 24. mai 2012. 14:45 Viņas atbildes

...man arī tāda veida 2.bļodiņas-.. debesszila un salātzaļa...  

  1. 0
tamara m. 24. mai 2012. 15:17 Viņas atbildes

Pagatavošanā izmantoju visādus variantus pēc garšas.

  1. 0
Dzēsts profils 24. mai 2012. 17:01 Viņa atbildes

Senjau ! Uz 's'as zupas es dz'ivoju visu vasaru,un vistu ! Mana visa 'edienkarte vasar'a ,iz'nemot reizi m'enes'i ,kad cepu 'sa'sliku ! Relaks'acija pa m'enesi !

  1. 0
Dzēsts profils 24. mai 2012. 22:22 Viņas atbildes

Aukstās zupas - rullē ! Visdažādākās , brīva improvizācija ...

  1. 0
Dzēsts profils 24. mai 2012. 23:05 Viņa atbildes

Vēl nekas nav uzaudzis,lai gatavotu zupu un pienenes salātiem jau par vecām!...

  1. 0
Kurzemniece E. 24. mai 2012. 23:18 Viņas atbildes

kurzemnieku putra un aukstā biešu zupa.

  1. 0
Valdis m. 24. mai 2012. 23:27 Viņa atbildes

  1. 0
Dzēsts profils 25. mai 2012. 10:42 Viņas atbildes

Autorizācija

Ienākt