Vai Tev ir svarīgi kā ir izdekorēts galds?
Atslegas vārdi: Dzīve38617, attiecības38715, mīlestības3
Labi servets galds veicina labu apetiti.Edu protams izbaudot edienu ,reti ir ta ,ka sevi japiespiez.Varbut tados stresa gadijumos.
Jā ir svarīgi arī ikdienā.Kādreiz ģimenei pasniedzu kā parasti,bet piemirsu salātus.
Visi vienā mutē a kur ir salāti.Par salvetēm nemaz nerunāju ,tur arī vienā mutē tu aizmirsi salvetes.
Pie gaumigi klata galda,nekad nerisi,venmer paliks vieta ari acim........!!!!!
Protams,ar muti,ar acīm ēdot var nosprāgt!!!...
Acis ir pirmās, kas izdara izvēli protams! Galda servēšana svētkos, bet ikdienā viss notiek steigā.
Abējādi ...
Ļoti svarīgi,jo apetīte un labsajūta rodas no skaisti servētā galda.Protams ēdienam arī jābūt garšīgam.
Ciemos protams,bet mājās tās ir ikdienišķs ,parasts.
nu tas atkariigs kur tu atrodies, svinibas ir svarigs, majas nav, ka pasam patik, bet kad ir svetki ir galvenais galds
būtu labi,ja varētu ēst ar acīm-uzņemtu mazak kaloriju,arī maciņā lieks latiņš paliktu.Jo skaistāks galds-jo lielāka apetīte.Esmu par tīru un kārtīgu galdu,bez dekoratīviem pārspīlējumiem
Kādreiz ēdu ar acīm tagad ar muti,katik kur šķīvi nolikt un tējas krūzi.
Vispirms ar acīm, tad ar degunu, un tad , kad tie abi ir devuši pozitīvu novērtējumu, var vērt vaļā muti un lutināt garšas kārpiņas
Mana apetite rodas,gan no viena gan no otra.Stipri saubos ka kads edis,neizsakama izskata edienu.
......man patīk forši uzklāts galds,apetīte rodas ēdot
Viens otru neizslēdz!
...ēstgribai tik maz vajadzīgs- dekorācijai pielietotie knifi - atlikti malā....- paldies par pūlēm- bet nevajadzēja!
Kad gribas ēst , tad ir vienalga...., kā dekorēts galds....., bet ir situācijas , kad visam jābūt visaugstākā pakāpē....
Arī mājās var ēdienu skaisti nodekorēt. Tas ir tik skaiti.
Ja tam varētu veltīt vairāk laika..bet ikdienas steigā,tas ne vienmēr liekas svarīgi..tais retos brīžos kad esam mājās kopā,tad gan...lai acīm un mutei baudījums tiek..
smukums rosina apetīti kā sexā, jo strupāki pupi, jo vairāk dabū
Pētnieki (uzturzinātnieki) ir secinājuši, ka garšas sajūtu veidošanā lielāko daļu piedalās redze un tikai pēc tam garšas kārpiņas. Aizsieniet kādam acis un dodiet šo to pagaršo, ne vienmār viņš spēs pateikt, kas tas par produktu. Garša ir otršķirīga.