Kā ceptas asinsdesas Tev labāk garšo?

19. feb 2013. 05:26

Vai veselas (nejauktas) no vienas un otras puses? Tā,lai mīkstums vēl brūni sulīgs..  
Vai varbūt jau uz pannas sadalītas,ka saturs kļuvis melni kraukšķīgs?  

Es balsoju par pirmo,tā saucamo "pusjēlo" variantu.

Atslegas vārdi: doma23289, dzīve38590, attieksme3443

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 19. feb 2013. 09:27Viņas atbildes

Ta kā Ome taisīja, citur neesmu ēdusi. Piedalījusies taisīšanā gan.
Teica, viņas mamma gatavojusi, nu drusku mārsilu kā garšvielu klāt, vīriešus uzbudinot! vectēvam visu nakti nav bijis miera, no gultas neizdabūt!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (16)

  1. 1
Dzēsts profils 19. feb 2013. 05:56 Viņas atbildes

Tikai nelieciet man ēst asinsdesas....

  1. 1
Dzēsts profils 19. feb 2013. 06:48 Viņa atbildes

Cepeškrāsnī kopā ar sīpoliem vo ŅAM ŅAM.

  1. 1
Leonora t. 19. feb 2013. 07:03 Viņas atbildes

Es ne par vienu,jo pirmais variants ir zaļš ,bet otrais pārcepināts.

  1. 1
Luna L. 19. feb 2013. 09:08 Viņas atbildes

Vidēji kraukšķīgas ar karotīti skābo krējumu un brūkleņu ievarījumu...labu apetīti!

  1. 1
Olga K. 19. feb 2013. 10:35 Viņas atbildes

Nepárdeezinátas,sulígas,tad jau arí garsja bús.

  1. 0
inese i. 19. feb 2013. 06:56 Viņas atbildes

kraukšķīgais variants

  1. 0
Ineta L. 19. feb 2013. 06:58 Viņas atbildes

Sen nav ēstas. Bērnībā laukos pie klasesbiedra radiem pašgatavotas pagaršoju, man patika otrais variants, lai kraukšķ.

  1. 0
Dzēsts profils 19. feb 2013. 07:37 Viņas atbildes

Man vispār negaršo asinsdesas

  1. 0
jautrite b. 19. feb 2013. 09:04 Viņas atbildes

tikai no laukiem vestas vai turpat uz vietas-kraukšķīgas,ar brūkleņu ievārījumu

  1. 0
Sams m. 19. feb 2013. 09:05 Viņa atbildes

Labak uzcepiet mani,jo sami ceptie ir garsigi.

  1. 0
Ruta R. 19. feb 2013. 11:50 Viņas atbildes

Nezinu. Īstas asinsdesas neesmu ēdusi jau vairākus gadu desmitus. Pēdējo reizi pagājušajā gadsimtā, kad vectēvam bija sava saimniecība. Ēdu tās ieliktas dārzeņu gaļas zupiņā. Bija garšīgi!

  1. 0
IEVA I. 19. feb 2013. 11:52 Viņas atbildes

Neesmu maziņš vampīrītis , kaut kā uz asinsdesiņām  nevelk.. dzirdot tikai nosaukumu paliek nelabi.....Citiem , kuriem garšo - labu apetīti...

  1. 0
Kikabidze K. 19. feb 2013. 13:46 Viņas atbildes

Nja... asinsdesas tagad deretu gan, lai uzlabotu asinsriti pec...   Es par otro variantu un ar bruklenu zapti. Njammmm

  1. 0
Gunta S. 19. feb 2013. 15:03 Viņas atbildes

Man garso bruni kraukskigas,kas te tagad  notiek??Jaiet uz veikalu...

  1. 0
dainis c. 19. feb 2013. 18:42 Viņa atbildes

Ceptas uz pannas ar sīpoliem un brūkleņu zapti .Ņamma   

  1. 0
Ilze Ķ. 21. feb 2013. 11:06 Viņas atbildes

asinsdesas garšīgakas ir žāvētas.

Autorizācija

Ienākt