Kur palikuši jaukie krodziņi Rīgā?

4. okt 2016. 22:23

Vienīgā jaunības "tusēšanas" vieta palikusi krodziņš "Vīgante".Tur arī šodien ar draudzenēm ieturējām dzimš.dienas vakariņas.Bij spārnots teiciens - Ventā ūdens jau sāk kristies jāiet Selgā.Nav vairs kafejnīcas Ventas,nav Selgas,nav Staburaga,nav Rostokas,nav Dzirnavnieka,nav Liras,nav Tallinas,nav pat niecīgas Kristīnes - nav vēstures.Varbūt nebij jaunības trakuma?Bij!Nebij mobilo.Bij mājas telefons,kad sarunāji randiņu - pieklājības pēc kavēji tikai,jo savadāk - vakars pagalam.Kā telefons bij krodziņi,kur varēja pastāstīt kurš jau bijis un varbūt tagad jau ir tālākā krodziņā- kā dzīvais telefons.Un triecām un flirtējām uz nebēdu.Tagad divatā sēž krogā un katrs runā pa savu telefonu.Bet "Vīgante"- cepuri nost-tas pats interjers un ļoti garšīgi.Viss - paliku atkal lielāka.


4. okt 2016. 23:00

AkMens!Trāpīji!

5. okt 2016. 09:19

Guna,rudenīgs paldies par sveicienu!

Atslegas vārdi: Dzīve38590

Labākā atbilde

  1. 1
alberts d. 5. okt 2016. 09:06Viņa atbildes

Benita, un lai tie jaunie iet pupās, kad mēs bijām jauni, saule bija spožāka, zāle zaļāka utt, Jelgavā studējot visus krogus izstaigājām, tagad ar uguni neatrast kārtīgu šeņķi, un kur nu vēl ar studenta stipendiju, bardaks. . .

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 1
SFI L. 4. okt 2016. 22:57 Viņas atbildes

Lai Linga aizdzen tavas nostalģijas


https://www.youtube.com/watch?v=viv4w1osUEY

  1. 1
Vineta K. 5. okt 2016. 08:38 Viņas atbildes

Piekritu.Ari piemums Jurmala,nekas vairs nav palicis.Nobijusas jaunibas.Tagad jauni restorani jaunas kafeinicas,.Un satiekot kadu,pat parunat nav iespejams,jo nepartraukti zvana telefons.Tados gadijumos ,ir iespeja vinus atslekt,un uz,isu bridi iegrimt,bijusa jautriba.Zel tagadeja jaunatne,izmanto palig stimulatorus................

  1. 1
Guna a. 5. okt 2016. 09:15 Viņas atbildes

Par krodziņiem nemācēšu teikt ...,   taču ar pagājušo  Dzimšanas dienu - atļaušos sveikt ! Benita..., dāvanā lai šis dziesmiņš un miķelīšu Tev - smaids !



https://www.youtube.com/watch?v=7RnBulWjBFQ

Autorizācija

Ienākt