Ko Jūs zināt par Herbalife?

6. jūn 2010. 19:11

Mana paziņa ir lieto Herbalife produktiem.Gribu zināt @migosiešu domas par šo kompāniju un varbūt kāds no Jums ir lietojis tās produktus.Vai var noticēt,ka tie  tiešām attīra organismu, apgādā to ar vitamīniem, barības vielām un citām organismam nepieciešamām lietām?Vai patiešām šie produkti ir tik nekaitīgi, kā par tiem runā konsultanti?

6. jūn 2010. 19:13

Pirmajā teikumā neliels labojums...Mana paziņa  lieto Herbalife produktus.

Atslegas vārdi: veselība7049, dzīve38590, Herbalife0

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 6. jūn 2010. 20:54Viņas atbildes

zin palasīju i-net pasen atpakaļ par šo tēmu un sapratu, ka nav vērts. baisais bizness un smadzeņu skalošana. ejam labāk nātrītes plūkt, virzu, pieneņu lapas..pašu tējiņas salasām..vot labu labais tīrītājs it visam pavasarī.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 2
Dzēsts profils 6. jūn 2010. 19:19 Viņas atbildes



Pazīstu cilvēku,kurš izplata šo produkciju.Pati esmu pagaršojusi stimulējošo tējiņu.Jā pirmajā mirklī liela enerģija,bet pēc tam tāds pats noplakums.Pēc izplatītājas vārdiem,tur jau arī ir tas āķis-cits gadiem lieto šos produktus,jo iestājas atkarība un naudiņa ripo.Kas tur veselīgs?

  1. 2
Dzēsts profils 6. jūn 2010. 19:52 Viņa atbildes

Herbalife - tūlkojot - Garšaugu dzīve ! Par viņu dzīvi es īpaši nekā nezinu !  

  1. 1
Dzēsts profils 6. jūn 2010. 19:22 Viņa atbildes

tad jau labāk sūkā kaļķa un krīta tabletes, fufels tas viss herbalife ir..........

  1. 1
Valdis m. 6. jūn 2010. 19:26 Viņa atbildes

biju kadreizs par konsultantu bet nu neesu jo uztaisot analizi produktam nekas nesakrit ar rakstito un kaitigs ari nav   terejiet naudinu drosi

  1. 1
alberts d. 6. jūn 2010. 19:31 Viņa atbildes

Nu pec idejas liepziedu teja nav kaitiga,bet glaukomas slimniekam ir. Tas ir visadas tejinas un vel shadi tadi raganu un burvju taisiti virumi,kas var but ari kaitigi. Naudas kashana no mulkiem kas tic aizjuras brinumiem

  1. 1
Dzēsts profils 7. jūn 2010. 00:49 Viņas atbildes

Man bija kolēģe,kura izplatīja Herbalife produktus.Kamēr bija daudz naudas arī pati lietoja un bija slaida un smuka,bet kā sākās krīze un nauda beidzās,to produktu lietot vairs nesanāca.Tagad ir cik gara,tikpat plata.Staigā ar grūtībām.Tālāk spriežat paši.Es palietoju to kokteili tikai nedēļu un man aizgāja svars +4kg.Pēc tam nacās pacīnīties ar svaru....

  1. 1
Dzēsts profils 7. jūn 2010. 08:10 Viņa atbildes

Vispirms Jums vajadzētu pārliecināties vai šie produkti ir reģistrēti Latvijas Pārtikas centrā. Padomājiet arī par jautājumu, kāpēc tos nevar nopirkt aptiekās. Pavaicājiet produktu izplatītājam ( kurš visbiežāk nav mediķis) kāda konkrēta ārsta, kurš šos produktus lieto pats vai izmanto savā praksē, tālruni. Bez tam tie ir uztura bagātinātāji, nevis medikamenti, līdz ar to ir apšaubāms fakts par izārstēšanos no onkoloģiskām saslimšanām.

Ar cieņu dr.Ināra Eimane - Medicine redaktore

  1. 1
Baiba D. 7. jūn 2010. 12:37 Viņas atbildes

Pilnīgi esmu pret šādiem produktiem!
Neredzu nekādu jēgu lietot šadus dārgus produktus!
Tas viss ir viens liels mārketings. Arī konsultanti ir neprofesonāļi, kam nav medicīniskā izglītība. ( Cilvēki no ielas, kam galvenais ir pārdot).
Iesaku labāk aiziet uz Matīsa Tirgu un iepirkt normālus produktus.

Autorizācija

Ienākt