Vai mūsu valstī izdevīgāk būt trūcīgai personai, nekā veikt savu godīgā nodokļu maksātāja darbu par minimālo algu?

8. sep 2010. 07:08

Mēs saņemam pabalstu, mēs saņemam pārtiku, bērnam tiek apmaksāti gandrīz visi skolas tēriņi, pusdienas, interešu izglītība...Nez, vai mēs par manu bibliotekāres algu to visu varētu atļauties, droši vien būtu jāizvēlas starp pusdienām un Mūzikas skolu...Un, kur vispār ir loģika šādai absurdai situācijai? Tā jau tā krīze nekad nebeigsies!!!

Atslegas vārdi: Dzīve38590

Labākā atbilde

  1. 1
oome S. 8. sep 2010. 07:43Viņas atbildes

Vai ar minimaalo algu Jus sevi neuzzkatat par truuciigu?Atshkiriba,ka nevar iegut statrusu,bet par paartikushu nu nekaadi nevaretu deeveet...................bet tie kas maacejushi no valsts njemt agraak,tie ar milzu panaakumiem dara to ari sodien....Dazi pat nedoma ,ka vajadzetu iipashi saspringt darba mekleejumiem.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 1
Dzēsts profils 8. sep 2010. 07:20 Viņas atbildes

Jā, šī netaisnība mani tracina.Cits vecāks cīnās, strādā ,audzē mazdārziņā sev pārtiku, uttt,bet cits vienkārši neko nedara un viņam visu iedod!!!!Nesaku ka jākļūst par trūcīgo ,bet vajadzētu izskatīt to visu sistēmu.

  1. 1
Dzēsts profils 8. sep 2010. 08:02 Viņa atbildes

Ja sedesi u8n raudasi , kā dzīve ir grūta lieta, tev palīdzes. Ja megināsi pats griezties, tad palīdzības ne gaidi. Vel nožņaugs ar nodokliem. Vel izdevigāk būt par duraku, tie vienmēr laimīgi.

  1. 1
Aleksandrs V. 8. sep 2010. 09:11 Viņa atbildes

Jānokāpj no mākoņiem...   .Viss ir beidzies,atliek tikai sapņot.Atslāņošanās ir izveidojusies,un kuram rūpj apkārtējā vide-tauta(izglītība,medicīna,aprūpe,darbs).Tas ir lieks slogs un lieki naudas izdevumi attiecīgām institūcijām.Tagadējie laiki tādi: aizpeldēji tālu-ir spēks - izpeldēji,nav spēka - pa burbuli,kur nu vēl papildus izglītot bērnu.Tas ir atvēlēts citam cilvēku slānim...

  1. 0
Dzēsts profils 8. sep 2010. 07:20 Viņas atbildes

Labs jautājums...

  1. 0
aivars p. 8. sep 2010. 07:29 Viņa atbildes

Cik var spriest no informaacijas liidzekliem, tad nav nemaz tik viegli ieguut truuciigas personas statusu. Esmu vairaak , kaa paarliecinaats, ka lielaakaa dala no viniem , ja buutu kaut mazaakaa iespeeja, kaut par minimaalo algu, bet godiigi straadaatu. Nevaram jau spriest par visiem, redzot, ka atseviski cilveeki uz to vien spekulee.

  1. 0
peter j. 8. sep 2010. 07:37 Viņa atbildes

Es esmu laimīgs, ka es dzīvotu un strādātu Latvija

  1. 0
Dzēsts profils 8. sep 2010. 08:22 Viņas atbildes

Juri Ls es ieteiktu jauniešiem dzīvi veidot tā lai, nevajadzētu par tādām izdzīvošanas lietām vispār uztraukties...tas nav pareizi, mazāk vajag skolās slinkot...vecākiem pareizi ir jāaudzina savus bērnus, lai tie no mazām dienām saprot, ja nemācīsies, tad visu mūžu knapināsies...jāieaudzina bērnam apziņu, ka viņa dzīve ir atkarīga tikai no viņa paša sasniegumiem, ka dzīvē var paļauties tikai uz sevi un savu ģimeni, ka bērnus laiž pasaulē priekš sevīm, nevis valstij, nevajag radināt pie domas, ka pa visu valsts parūpēsies....

  1. 0
Madara M. 8. sep 2010. 08:42 Viņas atbildes

...dod, Dieviņi, otram dot,
ne no otra mīļi lūgt.

Par trūcīgu būt nav nekāda laime.

Autorizācija

Ienākt