Viņa atgriezās pie vīra tikai bērna dēļ. Cik ilgi viņi izturēs?

8. dec 2009. 12:53

?????

Atslegas vārdi: mīlestība34028, gimene201, attiecibas38696, berni71

Labākā atbilde

  1. 10
Dilaila L. 8. dec 2009. 13:14Viņas atbildes

Īsti nesaprotu kāpēc sava dzīve jāsačakarē bērna dēļ, turklāt cik zinu šādus gadijumus bērns būs pirmais kas pārmetīs šādu soli, jo vienalga jau viņš jūt kādas bez mīlestības attiecības pastāv starp tēvu un māti! Domāju, ka vinnētājs no šāda soļa nav neviens , ne bērns ne arī sieva un vīrs!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (602)

  1. 6
ivars k. 8. dec 2009. 18:16 Viņa atbildes

pats nodziivoju ar nemiletu sievieti,beerna deelj 13,5 gadus, Un kad jau galiigi nespeeju.taa taalaak dziivot,aizgaaju. Tikai peec laika sapratu;esmu sos gadus izsviitrojis no savas dziives,un drosi arii taj sievietei dziivee viss buutu iegroziijies savaadaak. Peec tam 5 gadus man vajadzeeja,lai mana meita man piedotu manu aiziesanu,lai saprastu ka nau tikai balts un melns dziivee,ka ir daudz citu krasas tonju.

  1. 5
Aivars K. 8. dec 2009. 16:01 Viņa atbildes

šajos gadījumos bērns ir tikai iegansts..ja paņemtu kāds labāks par bijušo, tad nez vai tik ļoti par bērna interesēm domātu..p

  1. 5
Dzēsts profils 8. dec 2009. 18:45 Viņas atbildes

Būs tāpat kā man.Bērni aprecējās un vīrs arī aprecējās tikai ar citu-daudz jaunāku.Tā lūk!!! Tagad jau ir par vēlu veidot jaunas attiecības.Ja neizšķiras, tad kad tam jānotiek,tad rezultāts...VIENTULĪBA.

  1. 3
Dzēsts profils 8. dec 2009. 12:57 Viņa atbildes

Nevajag iet prom,nebūs jāatgriežas.

  1. 3
Olga P. 8. dec 2009. 13:02 Viņas atbildes

Var izturēt visu mūžu. Jautājums, kā tas iemācīs bērnam būt laimīgam?

  1. 3
Vida I. 9. dec 2009. 09:12 Viņas atbildes

Es iztureeju 24 gadus...tad aizgaaju.Aizgaaju beerna deeļ, lai vinjam nav jaaredz un jaapaardziivo, bet vajadzeeja aiziet jau tad, kad vinjš pirmo reizi paceela roku pret mani, jo veelaak jau tika arii beerniem.Taadi nekad nemainaas...diemžeel.Beernu deeļ nav jaaatgriežas, bet jaadziivo taalaak....

  1. 2
inny .. 8. dec 2009. 13:22 Viņas atbildes

esmu pārsteigta, ka atgriezās bērna dēļ.. ļoti saprotu, ka bērnam vajadzīgi abi vecāki, bet uzskatu, ka viņi viņam nebūs pareizas uzvedības modeļi.. kas no bērna izaugs nākotnē par cilvēku, ja visu laiku noraudzīsies uz strīdīgiem vecākiem, aukstumu attiecībās un žultainas dusmas, kas krājas.. vai ir vērts nest tādu upuri? katram sava dzīve jādzīvo.. un neviens nejūtas parādā, kad esi zemojies un noniecinājis sevi gadu garumā.

  1. 2
Dzēsts profils 8. dec 2009. 13:41 Viņa atbildes

Mīlestiba ir galvenais. Par berniem rupeties un viņus milet var dzivojot ari atsiviški.

  1. 2
VALIJA G. 8. dec 2009. 16:13 Viņas atbildes

Parasti sievietes ar šādu jautājuma nostādni - es dzīvoju ar vīru bērna dēļ - manipulē ar vīrieti un visbiežāk, pati nemaz negrib attiecības pārtraukt. Bērns tiek izmantots pieaugušo attiecību noskaidrošanai. Sievietei jāatlaiž savas bailes, ka paliks viena. Jāstrādā ar sevi, jo viņa nokļuvusi šādā situācijā, ne labā, ne sliktā, bet situācijā. Bērns ir tīrāks par pieaugušajiem un atklāti viņam paskaidrojot situāciju, viņam saprotamā valodā, jautājumu var atrisināt. Ja bērns ļoti skumst pēc tēva, tad abi sadarbojoties, var šo lietu atrisināt.

  1. 2
Anete L. 8. dec 2009. 16:54 Viņas atbildes

Grūti spriest, jo nezinam iemeslu. Ja tas ir tikai neliels jaunības strīds, tad viss var nokārtoties. Mazliet jāieklausās vienam otrā, jāmēģina pielāgoties. Tikai Bērna dēļ? Vai tā ir ģimene un vai bērnam ir jāredz šis falšs? Mazam var samelot, bet kad bērns paaugsies... Būs sānsoļi, būs strīdi... Viss atkarīgs no cilvēku intelekta. Cik cilvēku, tik problēmu risinājumu var rast. Vai ši upurēšanās ir pareizākais solis?

  1. 2
Lija K. 8. dec 2009. 17:15 Viņas atbildes

   Jā, daudz jāupurē bērnu dēļ, bet vau cilvēks, bērna tēvs, radīs bērna acīs pareizo iespaidu, kādam jābūt tēvam? Bieži izdaram kļūdu, palikdamas, ciesdamas, lai bērniem būtu tēvs, bet tēva attieksme pret sievu, ---bērnu māti, ir tik negatīva, ka mēs jauno dz''ivību pakļaujam riskam, ---būt tādam kādreiz pret savu mīļoto, --mēs izdaram slikto ""lāča pakalpojumu"", izdarām sliktu savam bērnam.  Un mēs pašas??? Paiet mūsu laiks, neatgriezeniski, kad varējām dzīvot, un būt kopā ar savu bērnu, zaudējam cieņu, mīlestību no sava pašas bērna, un kur nu vēl........, ja satiktu īsto......Mēs zaudējam daudz par daudz, ja neteiktu---visu!

  1. 1
Dzēsts profils 8. dec 2009. 12:54 Viņas atbildes

Tik ilgi, kameer beerns pieaugs!

  1. 1
Dmitrijs a. 8. dec 2009. 13:44 Viņa atbildes

Labi ka vispār ir vecāki,nav obligāti jābūt parim kopā,lai būtu laba māte/tevs.

  1. 1
Dzēsts profils 8. dec 2009. 13:51 Viņas atbildes

Ja viņa atgriezās bērnu dēļ,tad tur nekas labs nav gaidāms,tas ir krahs.Uzskatu,ka cilvēki var atgriezties atpakaļ viens pie otra vai nu mīlestības dēļ,ja tāda vēl ir,vai ,ja ir kopēja lieta-kopējs bizness,saimniecība,kas dod pozitīvus rezultātus,bet tie nekādā gad. nevar būt bērni,tos nevajag paķļaut tādiem pārbaudījumiem,un negatīvismam.

  1. 1
Dzēsts profils 8. dec 2009. 15:16 Viņas atbildes

...atgriezties pie vīra tikai bērnu dēļ ir neprāts!Bērniem tēvu neviens neatņems,taču sievietes mūžs būs izkropļots!

  1. 1
Dzēsts profils 8. dec 2009. 16:22 Viņas atbildes

   Gan jau ir ari saglabajusas kadas jutas pasai un atskirtiba ir ari likusi abiem pardomat un izvertet prioritates.Iespejams-ta ir gimene.Ja paskirsanas iemesls nav bijusi vardarbiba,vira vai sievas krapsana,tad parejais ir japiedod,jaieklausas vienam otra -ko vini katrs varetu darit,pie ka piestradat,lai saglabatu gimeni,jo loti svarigi lai bernam butu tevs,kas atstas iespaidu uz berna psihi un visu parejo,ko jutisim tikai velak.Man ir pieredze,ka no vilka begu,lacim uzskreju- tas ir,nevar zinat kads bus nakosais virietis,ka vins izturesies pret Jusu bernu(es pieredzeju,ka uzblava,grustija).Pasa tevs ja uzrasies,ta nesapes,bet svess reti kurs iemiles otra bernu ka savejo.Jauniba mes sabozamies par sikumiem,bet to ka tie ir bijusi sikumu,saprotam tikai tad kad kartigi dabujam no ta nakosa.Lai megina paris velreiz,jo berns grib abus vecakus un,ticiet,kad vina pec skirsanas redzes gimeni ar berninu vidu,tad sapes sirds... Ta ir manas dzives pieredze.

  1. 1
Dzēsts profils 8. dec 2009. 16:23 Viņa atbildes

Pilnīgi garām ! Neviens bērns nesalāpīs izjukušu ģimeni...

  1. 1
Ivars S. 8. dec 2009. 19:15 Viņa atbildes

Sievietes, joti bieži manipulē ar bērniem ,tos turot par ķīlniekiem . Ļoti satrauc gadījumi ,ka sievietes laiž pasaulē bērnu , tad tsk terorizēt bērna tēvu, pieprasa maksimāli lielus alimentus , neskatoties ,ka bērnu tēvs domājot par dzīves līmeņ uzlabošanu tieši saviem bērniem ir centies iegādājies māju , ņēmis kredītu.  Sievietes -manipulētājas ,feministes, liedz saskarsmi ar bērniemun sāk teroru, lai iegūtu tiesības uz bērnu tēva īpašumiem . Mani šokē mantrausība , alkatība ,terors uz kādu ir spējīgas sievietes . Esmu iepazinies ar tiesu praksi šajos jautājumos un tas mani pārsteidz un šokē.

  1. 1
Lolita A. 8. dec 2009. 20:09 Viņas atbildes

Cik cilvāku tik variantu.
Ja pamatā ir mīlestība ,tad viss būs kārtībā.

  1. 1
Elga F. 9. dec 2009. 09:23 Viņas atbildes

Izturēt! Laikam jau mocīsies un mocīs to otru cilvēku līdz, kurš ir atgriezies.Kamēr apniks.Bērns izaugs un tam būs vienalga kā jūtas vecāki. Kamēr būs bērnam vajadzīga vecāku aizmugure un atbalsts, viņs arī noskatīties attiecībās starp māti un tēvu. Kopā tēvs un māte daudziem bērniem ir vajadzīgi, lai pasaulei varētu teikt man ģimenē nav kā visiem citiem! Jā un viņai droši vien nav arī labākas iespējas!

Autorizācija

Ienākt