Attieksme pret līdzcilvēkiem.

14. mai 2011. 12:45

Kādēļ LV cilvēkiem tik ļoti patīk vienam otru noriet? Tas sagādā baudu? Ok,ir stūlbi jautājumi,bet nu neviens jums neliek uz tiem atbildēt vēl "tizlāk". Un tad sūdzamies,ka pret mums izturās ģimene,daugi,paziņas,bet kā jūs izturaties pret citiem,vienalga savējais vai svešs. Mazums dzīvē situāciju,kad palīdzības vajadzīga,godīgi sakot,man nebūtu īpaša vēlme šadam cilvēkam glābt dzīvību...Kāpēc arzemes cilvēki ja kādu ir netīšām pagrūduši vai kko citu uzreiz atvainojas,bet pie mums- vēl nolamā...

Atslegas vārdi: attiecibas38696

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 14. mai 2011. 12:47Viņas atbildes

Vai tad nezināji....latvietis latvietim ēsma?

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 1
Laimdota E. 14. mai 2011. 13:59 Viņas atbildes

Ārzemēs cita valdība,tautai nervi veseli.Pie mums visi stresu pārpilni,nezin ko ķert ko grābt,kā tikt ar visu galā.Nervi uzdod un vieglākais ceļš kā izlādēties-uzbrukt pirmam kas pagadās pa rokai.

  1. 0
Dzēsts profils 14. mai 2011. 12:50 Viņas atbildes

Nu nu Jurij, ārzemēs tas pats notiek...norej tā ka maz neliekas!    ...un tā ka nesaproti par ko vai kāpēc!!! Visur ir negācijas! Un daļa no mums diezgan apzināti uzraujas vai izraisa tās. (Tos laikam par vampīriem sauc)  

  1. 0
Dzēsts profils 14. mai 2011. 13:05 Viņas atbildes

Nemākam atstrādāt emocijas, un līdz ar to dabū visi, kas pa ķērienam.  Enerģētisko vampīru arī netrūkst.

  1. 0
Dzēsts profils 14. mai 2011. 15:13 Viņas atbildes

Esi mierīgs- arī ārzemēs visādu  stresainu un lamājošos  cilvēku pietiek, nav tur nekāda lielā atškirība. Noriešana nav nekas patīkams, taču tam, ka Tu neglābsi cilvēkam dzīvību kādā ekstrā situācijā tikai tādēļ , ka šamējais Tev kaut ko ne tā pateicis- neticu. Tās nav  salīdzināmas lietas- runas un fiziska iznīcība.

  1. 0
Dzēsts profils 14. mai 2011. 15:20 Viņa atbildes

Nu nē, tā nav gan. Pats kad kādam uzgrūžos netīšām, vienmēr atvainojos. Ja man uzgrūžas...tad uzreiz ir redzama tautība

  1. 0
Alise .. 14. mai 2011. 16:50 Viņas atbildes

..nu nav tik traki....ir taču arī mūsu tautā tik daidz jauku cilvēku....Vismaz, es tādus satieku un par to preicājos, bet , protams, netrūkst arī tādi...par kādiem Tu rakstīji..tas ir sāpīgi, ka cilvēkos pamatvērtības zūd...it sevišķi sāpīgi, ka jau mazie bērniņi tiek audzināti ...nenosakot viņiem robežas, saku to no pieredzes...tas gan ir sāpīgi, jo jaunie vecāki uzskata, ka bērnam ir jāļauj pilnīga brīvība un nevajagot ierobežot viņa personību, bet aizmirst, ka brīvība uzliek pienākumus ...un arī pārējiem ir uz to tiesības...un nejauki, ka viens ar savu brīvību traucē citiem un tos neciena. Es šeit nerunāju par visiem , bet šāda attieksme daļā bērnos tiek audzināta.

  1. 0
Elmars k. 14. mai 2011. 20:32 Viņa atbildes

pozitiva

Autorizācija

Ienākt