Cik ilgi var ticēt tai pasakai par * spējam *

28. mai 2011. 12:20

Ci ilgi cilvēki ļaus sevi programmēt visām šitām muļķībām?
It kā izglītotāki,attīstītāki,bet tic visādiem pekstiņiem.Tas ,ka varbūt tajā laikā bija cilvēks kuram bija kaut kādas spējas,kā piem., Vangai,vai zilo kalnu Martai, es piekrītu,bet par pārējo vienkārši izsauc riebumu.
tak paskatieties apkārt,ko patiesi dara šie saucamie mācītāji,priesteri sauciet ka gribat.Ja patiešām būtu tāds pestītājs,tad vismaz šie iepriekšminētie tiešām tam paši ticētu,bet ento reizi pierādas,ka arī daudzi no viņiem tam netic.
Ja nu reiz grib kam ticēt un bez ta nevar,tad tici sev.

Atslegas vārdi: dzīve38590

Labākā atbilde

  1. 4
Alise .. 28. mai 2011. 12:23Viņas atbildes

.Tu izsakies par tēmu, kuru pats neesi izzinājis...Nenoliedz to, ko nepazīsti!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (7)

  1. 2
alberts d. 28. mai 2011. 17:12 Viņa atbildes

Tu vienä puträ jauc lietas,kas galìgi nesader kopä,ekstrasensoras spèjas un ticìba. Ja esi neizglìtots shajäs lietäs,tad lasi izglìtojies,un tikai tad jautä vai izsaki savus secinäjumus,pamato tos,jo tagad Tu nonäc strupceljä,jo apgalvo ka Jèzus nav reäla,vèsturiska personìba-jebkursh izglìtots cilvèks zin pretèjo. Bet akultismu un religjiju sabäzt vienä maisä var tikai nejèga,un nekä personìga.

  1. 2
Dzēsts profils 28. mai 2011. 18:27 Viņas atbildes

Nu nejauc tās mušas ar kotletēm kopā, nekas labs nesanāks.. Sensorās īpašības ir mums visiem- arī Tev, arī man, arī jebkuram no šeit klātesošajiem, bet----- evolūcijas gaitā mēs esam attīstījusi citas maņas, citas spējas, tai skaitā- smadzenes,, lidz ar to- kaut kas ir nodots aizmirstībā. Un kad  piedzimst cilveks ar izteiktām šādam spējām- šķiet, ka tas ir kaut kas pārdabisks. Nu nav gluzi tā. Piekrītu, ka ne visi , kuri uzdodas par ekstrasensiem, par gaišreģiem , par dajebko no sitās šnites- tādi arī ir. Tur ir daudz visādu cilvēku muļķotāju, bet  tomēr- ne visi. Un vismazāk tam ir saistība ar reliģijām, priesteriem, mācītājiem - ta ir pilnīgi cita opera, tā teikt.

  1. 1
Dzēsts profils 28. mai 2011. 12:34 Viņas atbildes

Cilvēki ir tendēti noliegt lietas , ko nespēj izskaidrot ..., bet tas neizslēdz viņu esamību .

  1. 0
Dzēsts profils 28. mai 2011. 12:22 Viņa atbildes

Dievs vēl tgd ir pievilcīgākā izdomātā radība .............. ir lietas kurām nav izskaidrojumu!

  1. 0
Maija V. 28. mai 2011. 15:53 Viņas atbildes

Jā,tici sev,bet nenoliedz arī to,ko neesi iepazinis un izzinājis,tas nenozīmē,ka tas nepastāv,ja neesi iepazinis,mēs arī neesam pazīstami,bet es taču esmu...kaut kur..

  1. 0
Vilks V. 28. mai 2011. 19:57 Viņa atbildes

Ja Tu noticēsi-tas pestītājs esi Tu!
Tikai notici sev!
Bet par ieprogrammēšanu-mans mīļākais vārds-"Izvēle"!

  1. 0
Dzēsts profils 29. mai 2011. 02:09 Viņa atbildes

Ko nevar izskaidrot,zinātne nav pierādījusi,to noveļ uz Dievu un Baznīca to izmanto!!! Daudz esmu strīdījies par to,ka Baznīca sadedzināja cilvēku,kas teica,ka zeme ir apaļa. Kāpēc zibens iesper Baznīcā,ja nav torņa sazemējums? U.t.t.

Autorizācija

Ienākt