Ārzemnieks vai latviešu vīriets?

5. mar 2012. 20:37

Kāpēc sievietes tā jūsmo
pēc ārzenmiekiem?
Nauda,bauda....Nu
letiņam nāv tās naudas
tik daudz.Visu dara visu
prot.

5. mar 2012. 20:45

ne visu izšķir nauda.
mūsdienu patstāvīgā
sieviete labprāt izvēlas to,
ar kuru 1.kārtā būs garģgi
komfortabli, tā teikt kurš
zem tupeles noliekams.
tādi lielākoties ir mūsu
vīrieši. ar ārzemnieku var
dzīvot tikai tā, kas pati
atvērta pārmaiņām
durvis dzīvē un atzīt vīrieša
autoritāti, savādāk
labākajā gadījumā
sanāks sēdēšaana zelta
būrīt.

Atslegas vārdi: dzive38590, miletiba2, attieciebas0

Labākā atbilde

  1. 2
Alda Z. 5. mar 2012. 22:36Viņas atbildes

latviesu viiriesi taadi...labpraat sieviesu bruncos turas un par beerniem izliekas,laikam maati vajag.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (13)

  1. 2
IEVA I. 5. mar 2012. 20:49 Viņas atbildes

Nekad nevar zināt , aiz kāda akmentiņa  un kur , tava ķepiņa aizķersies. un kur pazudīs tava sirsniņa...

  1. 1
Ledija J. 5. mar 2012. 21:11 Viņas atbildes

kas ko sai dzive mekle,vienai vajag milestibu,citai nauda,tadai jau vienalga vai negeris ,vai krievs ,vai kas.Un tad punkojas,a vins man bernu atnema ,a vins man to,a vins man sito

  1. 1
Sanita B. 5. mar 2012. 21:21 Viņas atbildes

Dīvaina garīgā komforta interpretācija - palikšana zem tupeles.   Tik zemu Tu latviešu vīriešus vērtē. Zini, visās nācijās būs pa kretīnam. Bet sirds, tā jau nešķiro.

  1. 1
savsem k. 5. mar 2012. 21:43 Viņa atbildes

Sastāvdaļas
liellopu maltā gaļa - 0,5 kg konservēti tomāti savā sulā (gabaliņos, bez mizas) – 240 g (1 bundžiņa) konservētas sarkanās pupiņas – 240 g (1 bundžiņa) ķiploks – 2 – 3 daiviņas sarkanais sīpols tomātu pasta – 2 ēd.kar. kumins – ½ tējkar. malts koriandrs – ½ tējkar. liellopu gaļas buljona kubiņš sāls – pēc garšas augu eļļa
Pagatavošana: 25 min.
1. Katliņā ielej augu eļļu, uzkarsē un apcep sasmalcinātu ķiploku un sīpolu, pieber kuminu un koriandru.
2. Liek klāt malto gaļu, apcep, pievieno tomātu pastu, samaisa, turpina cept ~3-5 min.
3. Pievieno tomātus, ūdeni, uzvāra, pieliek buljona kubiņu, sāli. Vāra 5-10 min.
4. Beigās pieliek pupiņas, uzvāra.
5. Pasniedzot pārkaisa zaļumiem.

  1. 1
Dzēsts profils 6. mar 2012. 08:44 Viņas atbildes

Tev kaut kā jokains tas garīgā komforta kritērijs- uzreiz kāds zem tupeles jāpabāž.   Vai tad tas ir interesanti? Manuprāt- nē.
Ārzemnieki ir tik pat dažādi, kā latvieši, vai citu tautību pārstāvji. Atšķirība būs katra individuālajā pieredzē, audzināšanā , attieksmē.

  1. 1
Dzēsts profils 6. mar 2012. 11:48 Viņas atbildes

Galvenais , lai būtu Vīrietis , ar lielo burtu .   

  1. 0
Dzēsts profils 5. mar 2012. 20:41 Viņa atbildes

Ir tāds teiciens - ... kā Latvietim - krāniņš un dvēsele ...  

  1. 0
valija o. 5. mar 2012. 20:41 Viņas atbildes

Malacis tā turpināt letiņ

  1. 0
jautrite b. 5. mar 2012. 20:52 Viņas atbildes

Ieviņai taisnība

  1. 0
Alise .. 5. mar 2012. 21:07 Viņas atbildes

..aha, ir ko padomāt latviešu zēniem..
Nevajag visu ar naudu mērīt!

  1. 0
līga l. 6. mar 2012. 00:01 Viņas atbildes

šo jau kaut kur lasīju

  1. 0
Dzēsts profils 6. mar 2012. 00:21 Viņa atbildes

Ko Tu pļurksti?! Latviešu vīrieši dzīvo visā pasaulē,visās valstīs...

  1. 0
Dzēsts profils 6. mar 2012. 13:35 Viņas atbildes

Lai vīrieši neapvainojas,bet ārzemnieki ir uzmanīgāki un iecietigāki pret sievieti.

Autorizācija

Ienākt