mūsējās par 10 Ls - sazāļotas no siltumnīcas??? ha! ha! tad labāk pērku spāņu vai grieķu! tās vismaz sauli (un pasauli )) redzējušas! latviešu tirgotaju alkatība ir neaptverama... un nevajag man stāstīt, cik grūti ir kaut ko izaudzēt... zinu - kā! Lietuviešiem, nez kāpēc, nav tik grūti... mums jānopelna visas pasaules nauda uzreiz... tad nebrīnamies, ka neiet...
Mūsējās zemenes ir vislabākas jūnijā - kad dabīgi dobē sasārtušas!
Kur dzirdēts,lasīts jautājums! Nē, nevajag ar man to mācēt,jo zemenes audzēju pati savā dārzā.
Tikai uz mēles .. mūsējās ir visgardākās !
speju ,pati izaugusi uz zemes es zinu kada musu zemene,tagad tirgu spanu un polju ogas,musejas tuvek janiem bus,vinas smarzo ta ka galva reibst
Ko nu tirgū, man gana dārzā tikai biku jāpagaida....
Ka,kuru reizi,gadas ari kludities.
Latvieshu zemene bûs skàba un rûgta
un viss dàrgààkà..
Manā pilsētā tirgo tikai ievestās pašlaik,pēc tam lietošu no sava dārza,kad būs gatavas.
pērku no zinmiem simniekiem,saēdamies cik lien,un tad sākam ogas saldēt-vēl tagad līdz jaunām zemenēm varam ēst
Aga... latvijas zemenes pašas lec mutē iekšā
Man uz tirgu nav jāiet. Nu jau nedēļu kā ēdu zemenes no savas siltumnīcas Un bez jebkādas ķīmijas Sazāļotas ir ārzemju zemenes, jo gatavas tās nevāc, nogatavojas tikai vedot
Laukos senčiem ir savas,pa tirgiem nevalkājos.