Vai tomātus nomizo pirms lietošanas?

24. aug 2014. 11:25

Cilvēka kuņģis tomātu mizas nespējot pārstrādāt.

Atslegas vārdi: dzīve38617, attieksme3443, tomāti1

Labākā atbilde

  1. 2
jautrite b. 24. aug 2014. 14:29Viņas atbildes

šķīedrvielas ir kā birste -iztīra zarnu traktu ,izvada visu nederīgo

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (21)

  1. 1
Leonora t. 24. aug 2014. 20:28 Viņas atbildes

Nemizoju,jo kuņģis  pacieš mizu un nesignalizē neko.

  1. 1
SniegaxCilvēks J. 25. aug 2014. 10:38 Viņa atbildes

... navu gan pētījis, vai manC tās pārstrādājis vai ņea...   un tā kā es šādējādi nerūpējos par apkārtējo vidi un piedrazoju to ar nepārstrādātām tomātu mizām, tad sajutos kā Dabas kaitēklis un piesārņotājs... tā kā nākamreiz pēc nemizotu tomātu iekšķīgas lietošanas, iešu "padomāt" uz bīstamo atkritumu konteinera...
...čukča ir gudrs, čukča neēd gailenes - jo tās arī "dzīvas" "nāk ārā"...

  1. 0
Valija Y. 24. aug 2014. 11:26 Viņas atbildes

Bet patīrīt iekšas gan...

  1. 0
Dzēsts profils 24. aug 2014. 12:23 Viņa atbildes

ha ! muļķības ! ....   manējais daudz ko var ...

  1. 0
Guna a. 24. aug 2014. 12:32 Viņas atbildes

Nea ..., iznēmums tikai konservējot - tomāti savā sulā ... Slota arī vajadzīga - kuņģi paslaucīt ...

  1. 0
Dzēsts profils 24. aug 2014. 13:28 Viņas atbildes

Nemizo tomātus, smeķis vairs nebūs tāds

  1. 0
Dzēsts profils 24. aug 2014. 15:19 Viņa atbildes

Dažreiz

  1. 0
Elitá K. 24. aug 2014. 15:58 Viņas atbildes

Vajadzétu jau blanshét tomátus,bet....nevienmér ir laiks un véléshanas.......strádát.....

  1. 0
Dzēsts profils 24. aug 2014. 16:32 Viņas atbildes

Par kunģi nezinu, bet ja liels pārgatavojies mājas tomāts, tad tiešām miziņu nost, ir receptes kur obligāti tomāti bez mizas. Dārzā tikko plūkts gurķis vai tomāts neprasas uz "izģērbšanu"

  1. 0
Kurzemniece E. 24. aug 2014. 17:50 Viņas atbildes

kā kuru reizi

  1. 0
Gunta S. 24. aug 2014. 18:05 Viņas atbildes

Andrej, Jus par tomatiem , par tomatiem ,,,,Jums laikam loti garso?

  1. 0
Vasilijs P. 24. aug 2014. 18:52 Viņa atbildes

Ari ar arbuzu seklinam dazadi esot...nevaru spriest...neanalizeju

  1. 0
Vineta K. 24. aug 2014. 21:22 Viņas atbildes

Nemizoju.Bet plauceju-ta ir vienkarsak...................

  1. 0
Dzēsts profils 25. aug 2014. 08:08 Viņa atbildes

Nekad neesmu mizojis.

  1. 0
Anita A. 25. aug 2014. 08:46 Viņas atbildes

Pavisam vienkārši tomāti izģērbjas - iegriez krustiņu, noplaucē, uzlej aukstu ūdeni - mētelīti nost
Visumā tiešām daudzos ēdienu variantos miziņa neder - tomātu zupai, omletei, tomātiem želatīnā...Nebūtu jauki zvejot miziņas no šķīvja laukā, tā ka saimniecei nākas vien papūlēties, nav jau grūti.

  1. 0
Dzēsts profils 25. aug 2014. 09:21 Viņas atbildes

Neredzu lielu nepieciešamību tērēt savu laiku tādiem sīkumiem..es drīzāk atgrieztos pie sentēvu metodēm , kad daudz neauklējās un lobīja iekšā zirņus ar visām pākstīm

  1. 0
Ingrīda B. 26. aug 2014. 11:04 Viņas atbildes

Savus tomātus ēdu ar visu mizu, lai gan tomāta mizu gremošanas trakts nepārstrādā, labākajā gadījumā tās tiek izvadītas laukā, sliktākajā pielīp pie zarnu sieniņām, bet nu gremošanas sistēma par šādiem produktiem nepriecājas, ēdot produktus, kas nesagremojas, organisms patērē vairāk enerģijas, kas varētu noderēt kam citam, piemēram, kādu nelabvēlīgu šūnu, vīrusa utt., iznīcināšanai. tā ir lieka slodze gremošanas sistēmai, miza var arī aizķerties kaut kur organismā, var pūsties vēders utt

  1. 0
raimonds v. 26. aug 2014. 13:13 Viņa atbildes

Pēdējo reizi, kad biju apēdis divus tomātus, nokļuvu slimnīcā ar ļoti augstu asins spiedienu un vīrusu vēderā, kaut tomāts pirms apēšanas bija mazgāts un neviena muša nebija uzspējusi to apkakāt.

  1. 0
jana l. 26. aug 2014. 13:33 Viņas atbildes

Principā nē, bet ir tomātu šķirnes /pašaudzētās/, kur tam ļoti bieza miza un lielajiem tomātiem viegli nāk nost, tiem mizoju.

  1. 0
Kikabidze K. 26. aug 2014. 21:01 Viņas atbildes

Bezdīzeļi labi sanāk!   

Autorizācija

Ienākt