Veel viena peerle no politxaukas mutes.....

15. nov 2015. 15:29

Laikam jau vecums nenaak viens,marasms ar jau klapee pie aptaukojushaam smadzeneem,par Kalnietes runaam te uzcepos,redz beegljiem vajag labi apmaksaatu darbu,utt,nu pastulbs tas baabietis,buutu labaak savu Kultuuras veesturi shtudiereejusi,tur vismaz mazaak cilveeku vinjas stulbiibas lasiitu,nee deputaatos lauzhas.....redz man kas straadaa,maksaa nodokljus,es varu pagaidiit,bet tam idiotam bez izgliitiibas tagad visu gatavu uz skjiiviiti ar zelta ma;linju,tikai netaisi terora aktus,manupraat godiigaak buutu aizsuutiit vinju tur,no kurienes naacis,lai turpina audzeet savu zaaliti un kokaiinu, Gribeetu zinaat,par ko taadu necienju esu izpelniijies no deputaates kundzes,un ne jaun tikai es viens,tas ir klajsh apvainojums jebkuram sevi cienosham cilveekam.....

15. nov 2015. 21:37

nu ko tad savam mieram kluseesim,un es gribeetu gan redzeet kaa Tu kluseesi,kad Tavu mazbeernu uzraus gaisaa viena shaada lopa elles mashiina,NEDO DIEVS KO TAADU TEV PIEDZIIVOT!,bet ja kluseesim taa buus muusu riitdiena,taada Kalniete jau noraksies kaut kur,bet Tu?

Atslegas vārdi: dzive38590

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 15. nov 2015. 18:02Viņa atbildes

Vo vellos   . Latvija tomēr bagāta, pērļu daudz   .
Labi, ka neseko Ingmāra pavēlei -"aizver muti"  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 2
Vineta K. 15. nov 2015. 16:15 Viņas atbildes

Saksim ar to.Ka tauta maz intrese.Vai tiesam mes nesaprotam elementaras lietas.Sis jautajums jau sen bija atrisinats bez tautas.Tagad tikai noliek fakta prieksa.Un noteikti vini jau ir dabujusi savus bonusus.Ko mums neviens nekad neteiks.Kas saistits ar begliem,var padomat ka viniem,mes butu vajadzigi.Dabus savu statusu un brivi aizcelos,uz tam vietam kur vis bus uz blodinas uzlikts.Bet vienigais ka nav garantija,ka vini nesadaris brinumus ari musu maza zemite.Bet visi musu deputati,ir hamiloni.............

  1. 2
Dzēsts profils 15. nov 2015. 17:41 Viņa atbildes

Šausmas, kas notiek ar EIROPU!! Kas var noteikt, kam labi jādzīvo LATVIJĀ ? Veci un jukuši eiropediņi?!     Neviens, izņemot TAUTU!!!

  1. 1
max m. 15. nov 2015. 15:58 Viņa atbildes

Politika ir atsevishki no Tautas. Prieksh pasha miera,labàk bûtu to neuznemt nopietni .

  1. 1
Dzēsts profils 15. nov 2015. 16:33 Viņas atbildes

Zināma mērķa labad politikā var noslēgt vienošanos pat ar pašu nelabo - ir tikai jābūt pārliecībai, ka tu apvedīsi ap stūri velnu, nevis velns tevi.

  1. 1
Vasilijs P. 15. nov 2015. 17:26 Viņa atbildes

Otra seksuala dzive neiejaucos,un pa dargiem restoraniem staigat nevaru atlauties,atraitnis,un smags fizisks darbs...nevaru spriest.Lai dara,ka ertak.

  1. 1
Guna a. 15. nov 2015. 18:12 Viņas atbildes

Latvijai jau sen pienācis laiks -> no toksīniem atbrīvoties !    

  1. 0
Dzēsts profils 15. nov 2015. 15:55 Viņas atbildes

ar balles kurpēm sibīrijas sniegos...nav viegli-vieglāk būtu bijis vaļinkos.
atkal-te ir Oksforda...kur atnāk nesamaitātie...bet pielāgojas... rīkļurāvējiem.
to, ko Jēzus izcieta, neviena olimpiete/kalniete/ nav izcietusi-varbūt viņam dosim mantiju nēsāt?!

  1. 0
slikts c. 15. nov 2015. 20:50 Viņa atbildes

Demokrātija ir tāda sabiedriskā iekārta,kurā vairākums nodrošina mazākuma tiesības... ...uz bagātību.Parasti šo piebildi demokrātijas režisori noklusē,bet paanalizēsim to ,kas notiek pasaulē,izejot no fakta,ka sakarā ar nekontrolētu cilvēku skaita pieaugumu,nelielam cilvēku(bagātnieku) skaitam ir jāspēj nodrošināt)saglabāt) stāvokli(pārvaldīt arvien lielāku cilvēku skaitu),kurā viņi var baudīt šo bagātību uz pārejo cilvēku rēķina..Pārvaldīt lielu homogēnu(vienotas kultūras ,reliģijas,valodas) cilvēku masu ir daudz sarežģītāk,jo šādu cilvēku sabiedrība vieglāk var vienoties kopējai rīcībai pret savu eksplutēšanu,nekā multikulturālāru cilvēku kopums.Skaldi un valdi - nav cita universālāka cilvēku pārvaldīšanas paņēmiena.Tādēļ cilvēki("politiķi") ,kuri sava varai pietuvinātā stāvokļa un bagātības saglabāšanai ir vitāli ieinteresēti 'mākslīgai tautu sajaukšanas politikai.Tādi lūk pirogi.

Autorizācija

Ienākt