Un ko Juus sakaat par sho kara propogandu....

16. feb 2016. 22:04

Shodien lasu,LTV klapee ciet autorprogrammas,naudas naf,bet re iepirkt murgojumu no BBC par krievu iebrukumu Latvijaa nauda atradaas,Ja taa paskataas uz karti,tad diivaini bet jenjkji kaa utainas cuukas ar savaam kara baazeem ap Krieviju saliidushi,un vai tieshaam tie debiilikji domaa ka uzmetot kodolbumbu kaut kur Krievijaa vai Latvijaa radiaktiivie nokrishnji paliks te,pashi riisiet radioaktiivo lietu,lai gan te lasiits ka redz kodolkarsh cilveeci neizniicinaashot,jaa buushot probleemas ar radiaaciju. Kaa skataas tas algas pielikums nav bijis veiksmiigs,tas deputaatu korpuss ar sevishkju praatu un izbgliitiibu neizceljas.

17. feb 2016. 15:34

Vili nu neteelo baigi naivo un gudriiti.paskaties karti-ASV kara baazes Eiropaa,un neba mana vaina ka kaadam,kaadai krieva runchuks chiibas piechuraajis,bet dizhpatrioti,dereetu atcereeties shoreiz gan veesturi,taa dizhaa Eiropa un amerika jau vienreiz smagi piedirsa tos Latvju patriotus kurus no bunkuriem chekisti izkveepinaaja tikai 10 gadus peec kara un Amerikas un Eiropas nodeviibas pret Latvijas tautu.Un ticiet man mees atkal tiksim iemainiiti pret gaazi un naftu un miiljo mieru,ja kas.

Atslegas vārdi: dzive38590

Labākā atbilde

  1. 1
Guna a. 17. feb 2016. 13:33Viņas atbildes

Nav jābūt ieroču ekspertei - lai pilnībā piekristu Alberta Einšteina prognozei . Būtu smieklīgi !   ja nebūtu - skumji tik ...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (6)

  1. 1
Kurzemniece E. 16. feb 2016. 22:49 Viņas atbildes

krievi jau ir šeit

  1. 1
Gunars s. 17. feb 2016. 08:56 Viņa atbildes

  Mīļās Krievzemes vadonis grib Latvijā izdarīties kā Donbasā.Sādu postu mums sola žirinovskis pat ar vārdiem,bet muti tam ar hloru neviens neskalo! Tātad vadonis tāpat  domā! Liels kārums ir LV zeme.

  1. 0
Liga M. 16. feb 2016. 22:14 Viņas atbildes

Tas kas ir sarazots,ir jaiztirgo,un ka citadak to izdarit,ta filma ir sava veida reklama siem "kara spelu"produktiem.

  1. 0
Dzēsts profils 16. feb 2016. 23:08 Viņas atbildes

Tapēc nenīcina, tālāk paši zinat.

  1. 0
Vilnis S. 17. feb 2016. 11:56 Viņa atbildes

NATO nav ASV kara bāzes tas tikai krievu murgos. Krievi ir"mīļi balodīši"Krima bija jāglābj no ASV iebrukuma Ukrainā iebruka ASV, Gruzijā arī ASV izraisīja karu. Gribi tici ,gribi netici. PSRS laikos krievu bāzes bija Eiropā, Āzijā, Dienvidamerikā, un ja pietiktu spēka , būtu arī tagad..

  1. 0
Dzēsts profils 17. feb 2016. 14:43 Viņas atbildes

neskumsti-tirgū parādīsies sēnītes...tām starojums ir barotne!
...ak šī krievzeme-mūžigais baisuļa tēls...ko projicē tagadējais Aizstāvis-vāczeme...vēsture tiek grozīta kā tīk...un izrādās-salaspils nāves nometne-nemaz nav bijusi...tikai-lazarete slimiņiem.
un tāpēc man joprojām patīk tas zemturis ar savām vistām un Atbrīvotāju bandām, kuras mazgājās baltas ļaužu asinīs.

Autorizācija

Ienākt