Kaapeec vasaraa Latvijaa celjus kaisa ar smiltiim....

3. jūn 2016. 22:50

Cik dzirdeets celju nodoklis Jums tur 2x augstaaks,taatad 2x vairaak nauda jaaizteeree,jo cik zinu tiem izsviidumiem jaakaisa virsuu uz nekvalitatiivi iekaartota asfalta grants.

4. jūn 2016. 13:34

Tur jau tas suns apracies,ka ja uzsviidumu kaisa ar smiltiim,tas kljuust slidens,kaa pa ledu,taapeec var kaisiit GRANTI. Un kaapeec ne te Vaacijaa,ne Spaanijaa,kur +30 - +40 ir iy kaa parasta paraadiiba taadi briinumi nenotiek ?

4. jūn 2016. 21:51

Ljoti kompotentais simle jack,man neviljus rodas jautaajums,kas liedz Latvijai,EU daliibvalstij,panjemt to pashu Vaacu tehnoligjiju celju buuvee,ja nu man atminja nevilj,tad PSRS laikos celjus buuveet maaceeja,Igaunji,Leishi to nav pazaudeejushi,mees lettinji nu esam tur kur esam.Kaapeec izmanto nekvalitatiivus matreaalus? Bet iespeejams vaina ir taados gudriishos kaa Tu,kas ljaunpraatiigi izlaupa tautas samaksaato nodoklju naudu. Un galu galaa par braakji jau nav jaamaksaa,ne taa?

6. jūn 2016. 17:10

Andi Es,nu redzi ja jau Tu pat uzcepies,taatad naglai pa galvu traapiits,redzi nelaime taa ka ar pareizu runaashanu vien var buut par maz,un pats galvenais,ja buutu kaut nedaudz maaciijies skolaa fiziku,tad zinaatu,ka smiltis uz izsviidusha asfalta ir slidlaukums-grants nee.Varbuut paskatiisies uz celja posma no Jelgavas uz Teerveti,tiko it kaa uzliets jauns segums,bet iznaakumaa aarpraata murgs,kur bija tie birokraati,kur bija visu shlaku un kraasu uzraugi,un galu galaa vai tad pashiem celjiniekiem taads siikums kaa Profesionaalais prestizhsh pie kaajas?Peec Tavas un simple jack atbildeem rodas iespaids ka Juus abi kungi paarstaavat to iereednieciibu,un godiigi sakot ne visai kompitenti,redz kaut kaads Alberts Dzintars parauj uz zoba Juus,skolaa maaciities vajadzeeja,puishi,es arii meichas aiz bizeem raustiiju,un ne tikai,bet arii maaciijos un taapeec pirms kaadu kristiit par stulbu padomaa cik ne stulbs esi pats,un tas ir mans viedoklis,Tavu dzirdeeju.

Atslegas vārdi: dzive38590

Labākā atbilde

  1. 2
raimonds v. 4. jūn 2016. 00:46Viņa atbildes

taapeec, ka delj karstuma asfalts kuust un kljust slidens

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 1
Vineta K. 4. jūn 2016. 00:14 Viņas atbildes

Grants grantij.Bet kabatina caurumins.Tapec jau 2 reizes,bet ganjau bus vel papildus,kautkas jamaksa.Nu ta talak.Ja pareizi saprati...............

  1. 1
Vasilijs P. 4. jūn 2016. 04:47 Viņa atbildes

Lai nomalēs esošos netīrumus nosegtu...vide un mēs....atraitnis,Tavs Zaļais

  1. 1
Simple J. 4. jūn 2016. 20:50 Viņa atbildes

Latvijas ceļus nevar salīdzināt ar vācu ceļiem un vācījas sistēmu, mums par nelaimi cēļi ir nekvalatīvi jo tiek izmantoti, lēti izej materiāli, kā vairums latvijas Valsts projektos, jo Valsts izvirza konkursu un skatās kurš dos zemāko cenu par projektu, nevis kurš piedāvās viss kvalitatīvāko darbu par atbilstošu samaksu. Nevar salīdzināt vienu valsti ar otru un uzdot jautājumus kapēc tur dar tā bet šeit šadi. Nezinot patiesos iemeslus.

  1. 1
Guna a. 4. jūn 2016. 22:26 Viņas atbildes

Tāpēc jau , ka nevar zināt - kāpēc...

  1. 0
Dzēsts profils 4. jūn 2016. 12:49 Viņas atbildes

lodes grūdēji arī ieziežas ar talku... -kakla zonu

  1. 0
Konstance L. 4. jūn 2016. 13:46 Viņas atbildes

Latvijā ceļi ir tik slikti tādēļ, lai ļaudis pārāk daudz nevazātos apkārt, sēdētu mājās un ticētu pasakām, ko par pārtikušo valsts dzīvi stāsta televīzijā. Nav mans domu grauds , bet piekrītu pilnībā !  

  1. 0
Dzēsts profils 6. jūn 2016. 16:34 Viņa atbildes

Albert    saki man lūdzu, cik stulbam ir jābūt lai savā jautājumā komentētu normālu atbildi /Simple atbildi domāju/ , brauktu augumā, un uzdotu stulbu pretjautājumu uz kuru viņš jau ir atbildējis bet otreiz vairs nevar neko bilst?
Ja vēlies diskusiju, tad veido blogu. Nevis komentē atbildes neiebraucis tajās  

  1. 0
rolis r. 7. jūn 2016. 07:58 Viņa atbildes

lai ceļu policistiem nepaslīdētu kājiņa...

Autorizācija

Ienākt