1Jautājums patikaLeo R.Viņa jautājumi (4)

Ko Tu darītu, ja Tev pateiktu, ka te atlikušas 24 stundas ko dzīvot?

5. jan 2010. 07:43

Mēs bieži izniekojam sev doto laiku. Tas ir tas pats, kas nopirkt maizi un skatīties kā tā sapūst. Bet, ko darīt, ja tevis nopirktais maizes kukulis ir pēdējais visā pasaulē? Ja Tev pateiktu, ka Tu vari dzīvot tikai 24 stundas, ko tu darītu? Vai tu censtos, ko mainīt? Vai ieslēgtos savā istabā un gaidītu nāvi?

5. jan 2010. 08:21

Zināt nav svarīgākais.... Galvenais ir būt tam gatavam.... Dzīvē Tev neviens neprasīs, kad tieši Tu gribi mirt.... Dzīve ir kā šaurs tilts bez margām. Tev liekas, ka viss ir kārtībā, ka beidzot ir iegūts līdzsvars, bet tad pēkšņi sākas vētra un tevi nomet lejā bezdibenī. Pareizi ir teikt, ka jāatstāj aiz sevis mazāku bardaku. Bet, kā.... Pēdējās minūtes... Ir tik ļoti maz cilvēku, kas spēj domāt par nāvi kā ar kaut ko labu. Manuprāt, ir jādzīvo pēc iespējas labāk gan priekš sevis, gan priekš citiem. Lai tas bardaks aiz Tevis nepaliktu vispār... Lai nevajadzētu pēdējajos brīžos skriet pa galvu, pa kaklu un kaut ko darīt. 24 stundas... Tas var likties maz tikai tad, ja dzīve nav bijusi kārtīgi izdzīvota...Tad, ja šis bardaks aiz Tevis ir palicis ļoti liels. Dažas lietas nevar mainīt... Es tam piekrītu. Bet... pirms padoties vajag pārbaudīt.... vai tiešām tu neko nespēj mainīt? Domā racionāli! Rezultāts atnāks pats, pat tad, ja liksies, ka tas nav iespējams.... Notici sev...!

Atslegas vārdi: dzīve38589, laiks22, interesanti2

Labākā atbilde

  1. 1
savsem k. 5. jan 2010. 22:08Viņa atbildes

Droši vien aiz nepacietības nošautos .

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (18)

  1. 1
Ilze B. 5. jan 2010. 08:48 Viņas atbildes

Nu tas būtu vienkārši briesmīgi!!!
Neteikšu,ka es izniekoju laiku...dzīvodama(ja nu vienīgi pie datora,bet tā ir sava veida relaksācija dvēselei,kura IR man nepieciešama)
Mainīt jau neko daudz neizdotos,par tādu īsu laiku.Vienīgais ,kas man neliktu mierā
ir,ka jāatstāj manas mīļās,mazās meitiņas,kurām mamma ir vajadzīga.Pārējais mani
neuztrauktu nekādā veidā.

  1. 1
Arta P. 5. jan 2010. 09:00 Viņas atbildes

Censtos uzrakstīt testamentu, piedot un palūgt piedošanu tuviniekiem, noskaitīti Tēvreizi, varbūt izdzert pēdējo šampanieša glāzi un noskūpstīt mīļoto cilvēku, ja tam atliktu laika....

  1. 0
Burvīgā D. 5. jan 2010. 07:49 Viņas atbildes

Zinu kādas sajūtas ir tad, kad likās kad miršu - materiālais šķita tik ļoti nenozīmīgs, vissvarīgākās - labas, mīļas, draudzīgas attiecības ar līdzcilvēkiem.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 07:53 Viņa atbildes

Grūti iedomāties reālu tā brīža stāvokli.
Dr.vien mēģinātu ( pats cik reizes neesmu teicis, ka visglupākais ir štukot, kā būtu, ja būtu... ) savest lietas, lai mazāks bardaks aiz manis paliek.
Bet tas, ka daudz laika ,,nodedzinam" bezjēdzīgi - līdz ar ko savu dzīvi (arī pie datora   ), piekrītu uz visiem 100%.

  1. 0
Dace J. 5. jan 2010. 07:59 Viņas atbildes

Ir grūti iejusties situācijā kuras nav,kā mēs rīkotos to tikai var zināt tad, kad šī situācija ir.Izmainīt....ko gan var izmainīt 24 stundās.Droši vien būtu jāsamierinās ar to.Sākumā iestātos panika,raudātu,bet vēlāk nāktos saprast ka neko jau nevar darīt.Mums taču dzīvē ir daudz tādas situācijas ar kurām nākas samierināties un mēs to daram.Pēdējās stundas es noteikti gribētu pavadīt kopā ar saviem mīļajiem,sajust ka tevi kāds mīl,ka esi kādam svarīgs.

  1. 0
Nellija O. 5. jan 2010. 08:39 Viņas atbildes

Smags jautājums. Atklāti sakot nemaz jau negribētos dzirdēt tādus vārdus, bet patiesība ir tā , ka gala iznākums visiem ir TUR. Ko darītu? Gan jau ka neko. Visu ko daru, daru ar nodomu priekš rītdienas, bet rītdienas tad vairs nebūtu!

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 09:06 Viņa atbildes

Lūgtu Dievu.

  1. 0
Ilona M. 5. jan 2010. 10:14 Viņas atbildes

Droši vien censtos satikt visus cilvēkus,kas man svarīgi,atvadīties,palūgt piedošanu.Kaut gan tāda atvadīšanās varētu viņus sāpināt,varbūt labāk nesatikt nevienu,tiešām ieslēgties istabā un rakstīt visiem vēstules?Bet vai tad viņi man spētu piedot,ka nepateicu?Nu re,kas sanāk.Viens murgs.Pat tādā brīdī laikam būtu grūti izšķirties,ko darīt.Ja nu tiešām tāds brīdis pienāktu,ieklausītos savā sirdī un tad rīkotos tā,kā viņa liek.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 10:19 Viņas atbildes

Skatoties kā es justos fīziski. Varianti ir dažādi.Ja būtu sāpes, vai kas tam līdzīgs, tad man būtu vienalga, varbūt gaidītu to pēdējo stundu kā atvieglojumu. Ja vienkārši man to pateiktu - dzīespriecīgai un veselai, nu tad laikam darītu visu iespējamo, lai tās nav manas pēdējās stundas. Lūgtu Dievu! Vai arī uzrakstītu testamentu, sazvanītu savus mīļos radus. Atvadītos.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 10:37 Viņas atbildes

paldies Dievam vēl 24 stundas ir dotas  iespēja nožēlot grēkus,bet būtu labi jā mēs dzīvotu tā ķad šīs virsstundas mums nevajadzētu un ar mierīgu sirdi 'mēs varētu aizmigt.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 12:54 Viņas atbildes

es censtos nobaudīt visu kas iespējams, atrastu cilvēkus kuri ir svarīgi atvadītos, bet vispār tas būtu šausmīgi.....bet vispār dzīvotu atvēlēto laiku kā jau parasti

  1. 0
Maria N. 5. jan 2010. 14:50 Viņas atbildes

Nedomāju, ka 24 stundās būtu iepējams kaut ko izmainīt. Šo laiku droši vien veltītu sev, varbut mēģinātu satikt savus tuvākos drugus, izdzert pudeli vīna vai kaut ko tādu. Nožēlas, domāju, ka nebūtu, jo dzīvoju tā, kā vienmēr esmu to vēlējusies.

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 16:45 Viņa atbildes

Gudru,sirsnīgu un domājošu cilvēku paklausīties ir prieks,bet tādu pasūtītu trīs mājas tālāk

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 17:26 Viņas atbildes

Es pat nezinu,vai uz to var kāds atbildēt. Manuprāt tas būtu šausmīgs stress, apjukums, bailes.

  1. 0
Zaja P. 5. jan 2010. 17:27 Viņas atbildes

Pamēģinātu atrumā nokārtot visu, kas varētu būt saistīts ar mantojumu... nu tā, lai nevienam PĒC manis nav jākaujas- un viss ir skaidrs:D
Un mēģinātu pateikt katram kaut ko labu, atdot parādus, ja tādi būtu, un tml

  1. 0
Dzēsts profils 5. jan 2010. 18:21 Viņas atbildes

Diez vai skrietu pie draugiem, kāpēc? Lai viņi mani žēlotu, meklētu kompāniju? Kāpēc? Tāpat jāmirst. Nu varbūt aizietu uz baznīcu, pasēdētu, palūgtu dieviņu, nu un ņemtu polšu un ietu uz Gaujmalu gaidīt to stundu.

  1. 0
Benita L. 5. jan 2010. 22:30 Viņas atbildes

Daritu visu ka parasti,kam janotiek,tas notiksies.Pasaule rinkot neapstasies.

  1. 0
Dzēsts profils 6. jan 2010. 01:04 Viņa atbildes

es izdaritu sev visnozimigakas lietas , ari to ko nesmu darijis ( kautkas ekstreems ) :)

Autorizācija

Ienākt